Betalen

Wij werken samen met CardGate/Curo Payments en Klarna. Dit zijn internetkassa’s die wereldwijd voor webshops veilig het online betalen afhandelen.

Op CBDPlein.nl kunt u uit de volgende betaalmethodes kiezen:

iDeal

iDeal is in Nederland veruit de meest gebruikte betaalmethode en dit kan via alle Nederlandse banken.

Bancontact

Bancontact is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.

Giropay

Giropay is een populaire betaalmethode in Duitsland.

SofortBanking

SofortBanking  is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa.

Betaal achteraf met Klarna

Met Klarna Factuur betaalt u heel simpel achteraf na levering van de door u bestelde goederen. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de levering van uw bestelde producten plus u 14 dagen de tijd om te betalen!

Momenteel kunnen alleen klanten uit Nederland en Duitsland gebruik maken van deze mogelijkheid.

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen ze door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen ze de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

Bij het gebruik van Klarna Factuur ziet u direct of uw bestelling wordt goedgekeurd en zo ja, hoe hoog het bedrag is waarvoor u aankopen kunt doen met Klarna factuur. Is uw verzoek om te betalen met Klarna Factuur geweigerd, dan kunt u gewoon een andere betalingsmethode kiezen die wij aanbieden. Na het plaatsen van uw bestelling óf bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur van Klarna.

Voor meer informatie kunt u de website van Klarna bezoeken op www.Klarna.nl. U kunt ook contact opnemen op telefoonnummer 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com.

Handmatige Overboeking

Maak de betaling zelf over op onze bankrekening (zie hieronder) onder vermelding van het ordernummer. Deze betalingsgegevens worden ook getoond zodra de bestelling is geplaatst.
SNS Bank
Rekeninghouder: Mn Media
IBAN: NL40SNSB0821409794
BIC: SNSBNL2A