Retourneren

Annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn wel voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cbdplein.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Let op: al onze producten zijn verzegeld. Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd.

Het terugsturen van producten kan naar ons retouradres:

Mn Media
Laan van het Kinholt 611
7823 GP Emmen

Vul ook het Europese modelformulier voor herroeping in en voeg dit toe aan het retourpakket. Dat formulier is hier te downloaden.

Beschadigd product

Wij doen onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Het kan echter voorkomen dat een product tijdens transport beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact met ons op. We kunnen dan afspraken maken over het retourneren en eventueel vervangen. De retourkosten van beschadigde producten nemen wij voor onze rekening. Deze zullen na ontvangst van het product naar uw rekening worden overgemaakt.