Medihemp wordt Wedihemp

Update: Vanwege strenge nationale wetgeving is de wijziging in Nederland al doorgevoerd, maar andere Europese landen zullen op termijn volgen.

Onlangs heeft Medihemp aangekondigd dat de naam Medihemp zal worden gewijzigd in Wedihemp. In dit artikel leggen we uit waarom tot de naamswijziging is besloten.

In verband met strengere Europese wetgeving, gelden er extra eisen aan de benaming van bepaalde producten. Voor voedingssupplementen mag een merknaam geen verwijzing meer naar gezondheid of medicijnen bevatten. De term “Medi” in de naam is daardoor niet meer toegestaan.

Wedihemp wordt daarom de nieuwe merknaam van Medihemp CBD-producten.

wedihemp

Er geldt echter wel een overgangsperiode, zodat de bestaande voorraden Medihemp producten verkocht kunnen worden. Deze worden dan geleidelijk vervangen door de nieuwe Wedihemp verpakkingen.

Omdat het moeilijk is te overzien wanneer alle producten van de nieuwe verpakking zijn voorzien, hebben wij besloten de naamswijziging zo snel mogelijk door te voeren. De komende tijd zullen wij daarom zowel Medihemp als Wedihemp producten leveren.

Belangrijk te weten: de merknaam verandert, maar de samenstelling en kwaliteit van de CBD-producten blijft gelijk. Aan de inhoud verandert niets!