Wij hebben nu ook organische voedingssupplementen

Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met enkele organische voedingssupplementen. In dit artikel leest u er alles over.

Paddenstoelen Supplementen

Paddenstoelen worden al duizenden jaren in de traditionele geneeskunde ingezet vanwege hun vermeende geneeskrachtige werkingen.

Mycotherapie, ofwel de wetenschap van de medicinale paddenstoel, is in de alternatieve geneeskunst enorm populair geworden en heeft een waardevolle aanvulling op het supplementen assortiment opgeleverd.

We hebben organische voedingssupplementen opgenomen van het merk Mushrooms4Life en het betreft de 6 belangrijkste paddenstoelen, te weten: Chaga, Cordyceps, Lion’s Mane, Maitake, Reishi en Shiitake. Elk van deze paddenstoelen heeft specifieke eigenschappen. Op de productpagina’s wordt aangegeven voor welke terreinen het kan worden ingezet.

Op deze pagina kunt u meer lezen over paddenstoelen, maar u kunt ze ook bekijken in onze shop.

Gefermenteerde Kruiden

Met behulp van eeuwenoude, traditionele recepten die al generaties lang zijn doorgegeven, zijn de beste biologische kruiden samengevoegd en gefermenteerd met het speciaal ontwikkelde kefir-kombucha-fermentatieproces. Dit verhoogt de belangrijkste actieve voedingsstoffen en nog belangrijker, verhoogt het de biologische beschikbaarheid, zodat u sneller en effectiever van hun eigenschappen kunt profiteren.

Wij hebben gekozen voor het merk Living Nutrition. Het gaat om 5 verschillende essentiële kruiden, te weten: Ashwagandha, Holy Basil (Basilicum), Maca, Rhodiola en Turmeric (Kurkuma). Elk van deze kruiden heeft eigen karakteristieke eigenschappen, die op de productpagina’s worden vermeld.

U kunt hier meer informatie vinden over gefermenteerde kruiden of bekijk ze in de webshop.

Collageen Supplementen

Collageen is een uniek eiwit dat een rijke bron is van de aminozuren, glycine en proline. Het is een van de meest voorkomende eiwitten in ons lichaam, die ondermeer de huid, gewrichten, botten, bloedvaten en het spijsverteringskanaal vormt.

Het biedt ons lichaam niet alleen structurele ondersteuning, maar het beschermt ook de vitale organen en zorgt voor flexibiliteit en beweging. Het is ook nodig voor het vervangen en herstellen van dode huidcellen en om pezen en bindweefsel te versterken.

Wij bieden 7 verschillende collageen supplementen aan van het merk Planet Paleo. Op de afzonderlijke productpagina’s staat aangegeven voor welke gebieden ze kunnen worden ingezet. Dit zijn gezondheidsproducten die geweldig smaken, gemakkelijk in gebruik zijn én resultaat opleveren. Ze zijn uitermate geschikt om gemengd te worden in verschillende dranken of zelfs in gerechten, zoals: thee, koffie, smoothies, vruchtensap, yoghurt en soep.

Op deze pagina kunt u meer lezen over collageen en in de shop kunt u ze nader bekijken.